Cum iti poti alege rapid fotoliul ideal?

Poate fi un fotoliu puf sau mai rigid; sa ai una, doua sau trei bucati; monopolizati intreaga latime a unui perete sau dati personalitate unui colt si este chiar posibil ca acesta sa aduca in prezent un stil vechi sau sa va permita sa vedeti tendintele moderne.

Publicat
Din categoria Noutati

Pasii pentru organizarea unei petreceri la tine acasa

Organizarea unei petreceri acasa cu cele mai originale si autentice idei poate fi formula perfecta pentru a te destinde dupa zile lungi de munca intensa si rutina, cu care iti vei surprinde toti invitatii.

Publicat
Din categoria Noutati

Idei pentru personalizarea gradinii tale

Gradina ta poate fi atat de frumoasa pe cat iti doresti, la fel de luxurianta ca si reflexia eforturilor tale si la fel de colorata pe cat iti imaginezi ca va fi.

Publicat
Din categoria Noutati

Amenajarea dormitorului in stil shabby chic

Stilul shabby chic reuneste tot ce este mai bun din farmecul de la tara si magia vintage. Mobilierul vechi este refolosit si i se ofera o viata mai buna si mai lunga.

Publicat
Din categoria Noutati

Care sunt beneficiile spirulinei?

Ai auzit pana acum de spirulina? Sau poate ca ai auzit, dar inca nu iti este in clar ce este spirulina? Spirulina este o alga mica, un micro-organism in nuante de albastru sau de verde care are numele sau de la forma sa de spirala.

Publicat
Din categoria Noutati

Genti barbati in trendul modei masculine

Nu numai femeile, ci si barbatii cumpara genti barbati care se potrivesc stilului de viata. O geanta barbati este adesea singura din arsenalul unui domn modern si, prin urmare, ar trebui sa fie perfecta in aspect si functionalitate.

Publicat
Din categoria Noutati

De ce sa alegi un aspirator vertical – cateva motive

Dupa ce a fost uitat si neglijat timp de mai multi ani, aspiratorul vertical revine in forta, este din nou popular. Dotate cu o baterie generoasa, longevive, aspiratoarele verticale sunt practice, ideale pentru un apartament.

Publicat
Din categoria Noutati

Cum poti cumpara cele mai bune vitrine frigorifice?

Sa vinzi produsul tau inseamna mai mult decat sa faci mancarea si sa o schimbi pe bani. Profiturile tale depind de modul in care iti comercializezi produsul si de modul in care iti expuni produsele pot face sau distruge o vanzare.

Publicat
Din categoria Noutati