Botezul reprezinta primul si cel mai important eveniment din viata noului nascut.Deaceea se cuvine ca pregatirile sa fie pe masura pentru a iesi un Botez de Poveste.

Nasii si parintii copilului sunt cei care au aceste datorii pentru a pregati tot ce trebuie pentru acest eveniment . Mai jos vei primi cateva sfaturi pentru a organiza un Botez de Poveste.

Pregatirea din timp a Botezului.

Un aspect foarte important o reprezinta ziua Botezului. Incepe sa planifici evenimentul cu catva timp inainte de data stabilita. Alege data si locatia cu grija si asigura-te ca ai suficient timp pentru a organiza totul. 

In plus, asigura-te ca anunti invitatii cu cel putin o luna inainte. Alegerea Bisericii unde va avea loc Slujba Botezului este foarte importanta. Deasemenea alegerea Restaurantului unde va avea loc petrecerea dupa Slujba de la Biserica. 

Alegerea trusoului pentru botez, a lumanarii si a hainutelor

Alegerea trusoului pentru botez, a lumanarii si a hainutelor trebuie sa se faca cu atentie si cu grija. Aceasta pentru a face din botezul copilului un eveniment special si memorabil.

Puteti alege trusoul in functie de gusturile personale. Insa, in general, se recomanda alegerea unui set de trusou botez elegant, cu detalii delicate si de calitate.

Lumanarea pentru botez este, de asemenea, un element important in ceremonie. Aceasta trebuie sa aiba un design frumos, care sa se potriveasca cu trusoul si cu tema generala a evenimentului.

Hainutele pentru botez trebuie sa fie elegante, confortabile si sa se potriveasca cu sexul si varsta copilului.

Alegerea Restaurantului si a muzicii potrivite.

Atunci cand alegi un restaurant, este important sa iei in considerare stilul de mancare pe care il preferi, atmosfera pe care o doresti si bugetul disponibil.

*Creati o atmosfera placuta si relaxanta. Botezul ar trebui sa fie un eveniment plin de bucurie si veselie, asa ca creeaza o atmosfera placuta si relaxanta pentru toti invitatii.

Alege muzica potrivita si creeaza un spatiu confortabil pentru socializare si petrecerea timpului impreuna.

Alegerea unei teme pentru Botez

O tema bine aleasa poate adauga o nota speciala evenimentului. Poti alege o tema religioasa, precum ingeri sau sfinti, sau poti alege o tema mai generala, precum flori sau animale.

O tema interesanta este cea traditionala sau populara. Asigura-te ca decorurile si mancarea se potrivesc cu tema aleasa.

Alegerea unui fotograf profesionist.

 
Botezul estee fara indoiala un moment tare special, un eveniment ce merita pastrat cat mai fidel in memorie. Iar cea mai buna varianta sunt fotografiile. Deaceea apeleaza la un fotograf profesionist pentru un Botez reusit.

 Este esential sa faci fotografii si sa inregistrezi evenimentul. Acest lucru iti va permite sa pastrezi amintiri speciale pentru totdeauna si sa le impartasesti cu familia si prietenii.

Botezul trebuie sa fie o  adevarata poveste, plina de bucurie, fericire si emotie, si va ramane mereu in amintirea tuturor celor care sunt prezenti la eveniment.