Pastele este adesea prima ocazie pe care o avem de a sarbatori primavara si o sarbatoare foarte familiara care ne permite sa ne adunam in jurul unei mese alaturi de toti cei dragi sufletului nostru.

Profita de faptul ca aceasta sarbatoare importanta este primavara si foloseste flori naturale, fructe si teme de sezon pentru a decora masa de Paste.

Pentru a reusi sa organizezi masa de Paste in asa fel incat invitatii tai sa ramana surprinsi intr-un mod placut si pentru a iesi din rutina anilor trecuti, tine cont de ideile si trucurile oferite de specialisti si vei obtine o masa de Paste care va ramane in amintirea tuturor.

In randurile de mai jos vei gasi toate informatiile necesare pentru masa de Paste spectaculoasa pe care iti doresti sa o ai.

Stabileste o schema de culori

Daca vei intreba orice specialist care este conditia principala pentru un design coerent si special, raspunsul va fi legat de culori.

Gama cromatica pe care o alegi influenteaza enorm rezultatul final. Daca nuantele se potrivesc si se completeaza, vei obtine o masa armonioasa, eleganta si rafinata.

In caz contrar, daca nu tii cont de imbinarea culorilor, rezultatul va fi unul haotic, cu aspect dezordonat.

Astfel, pentru o masa de Paste vesela, poti miza pe nuante pastelate, precum verdele pal, rozul pudrat, galbenul pai si bleul unui cer senin de primavara. Combina aceste nuante cu o fata de masa alba sau crem si adauga flori de sezon intr-o vaza delicata.

Organizeaza eficient spatiul

Pentru ca toti invitatii sa se simta confortabil, este nevoie sa masori cu atentie spatiul disponibil si sa faci o schita cat mai realista.

Citeste continuarea aici: Sfaturi pentru cea mai creativa masa de Paste