Pentru cei care au o gradina acasa este un privilegiu, indiferent de marimea ei. Atunci cand vremea este frumoasa, trebuie sa profitam din plin, iar acest lucru implica amenajarea zonei exterioare care trebuie sa ne ofere comoditate, relaxare si un ambient placut in compania celor dragi.

In momentul amenajarii gradinii trebuie sa ne gandim ca avem nevoie de mobilier, acesta trebuie cumparat dintr-un material de buna calitate avand in vedere schimbarile climatice, avem nevoie de plante pentru un decor de vis, gratar, care e nelipsit pentru o masa in familie sau alaturi de prieteni, balansoar pentru cei mici si umbrele care ne vom proteja de soare.

O atentie sporita trebuie sa avem si in alegerea accesoriilor. In general, atunci cand vorbim despre amenajarea unei gradini, primul lucru la care ne gandim sunt plantele, forile si culoarea verde care predomina. Pentru cei care vor sa transforme o gradina obisnuita in una zen, elementele principale care trebuie folosite sunt nisipul, prundisul si pietrele care creeaza locul ideal pentru meditatie.

Citeste continuarea aici: Amenajarea unei gradini Zen