Ingerii si spiritele prefera sa ne contacteze prin diferite metode, precum repetarea unei melodii cu semnificatie speciala la radio, sa ne raspunda la rugaciuni, sa ne dea pagina din cartea pe care o citeam sau chiar sa ne atraga atentia prin repetarea unor numere la ceas sau a unor semne, precum combinatia 11:11.

La inceput, vi s-ar putea parea ca totul sa fie o coincidenta, dar aprofundand toate indiciile, veti descoperi ca fiecare astfel de semnal are un mesaj spiritual ascuns.

Din ce in ce mai multa lume pare sa observe aceste numere repetitive la ceas, pe afisajele de pe strada, semne de circulatie, etc.; acestea adeveresc faptul ca are loc o schimbare importanta in ceea ce priveste constientul si sensibilitatea.

Respectivul fenomen apare pentru a ne aminti de sincronizarea profunda si de schimbarile cosmice ce au loc in acest moment pe Planeta, dar si pentru a ne atrage atentia asupra sentimentelor si gandurilor actuale.

Intentia de baza a ingerilor nostri este sa ne atraga atentia asupra faptului ca 11:11 ne face mai atenti, amintindu-ne de faptul ca intotdeauna cineva ne va ghida si ca avem o entitate mult mai inteleapta decat noi pe care sa ne putem baza de fiecare data cand ne simtim blocati, speriati sau frustrati.

Conform lui Doreen Virtue, un renumit terapeut spiritual si medium ce face legatura intre lumea spirituala si cea umana, daca continuati sa vedeti numere repetitive, in special 11:11, inseamna ca trebuie sa va axati pe nutrirea unor sentimente pozitive, pentru ca dorintele voastre se vor adeveri instantaneu.

Concentrati-va atentia asupra dorintelor, nu asupra fricii, iar ingerii vor continua sa va rasplateasca.

Citeste continuarea articolului aici: 11:11 – Ati intalnit si voi aceasta combinatie?