10 lucruri de care femeile Alfa au nevoie intr-o relatie

0
5

Femeile Alfa sunt puternice din punct de vedere mental si independente in orice sens al cuvantului. Sunt obisnuite sa preia puterea si sa para intimidante in fata altor persoane. Sunt increzatoare si ambitioase, nefiindu-le frica de parerea altora.

Acest tip de putere poate speria unii parteneri care sunt fie extrem de competitivi cu o Femeie Alfa, fie prea docili pentru a-i fi partenerii corecti. Asa ca, de ce are nevoie o Femeie Alfa pentru a mentine relatii sanatoase si stabile?

Iata cele 10 lucruri de care o femeie alfa are nevoie intr-o relatie:

1. Are nevoie sa fie infruntata
Partenerul unei femei alfa trebuie sa isi sustina punctul de vedere. Ea are nevoie de o persoana cu care sa se afle in competitie si care sa fie destul de sigura pe abilitatile sale pentru a se bucura de victorie si sa recunoasca infrangerile.

2. Au nevoie de incredere
Trebuie sa stie ca ceea ce iti spun in privat va ramane in cadrul relatiei. Au nevoie sa le fie permisa vulnerabilitatea si sa isi cedeze garda. Au nevoie sa se increada intr-o persoana care nu le va insela pentru propriile avantaje.

3. Au nevoie de respect
Au nevoie ca partenerul sa le respecte deciziile si sa nu le puna la indoiala de fiecare data. Este in regula daca hotararile le sunt contestate inainte de a le pune in aplicare. Au nevoie de spatiul propriu si ca limitele sa le fie respectate. Acest lucru include si ideea de a nu fi mintite, indiferent de motiv.

Au nevoie de cineva care sa nu le critice atunci cand sunt nervoase sau sa le puna pe un piedestal de pe care s-ar putea sa cada.

4. Au nevoie de independenta
Au nevoie sa se poata bucura de propriile pasiuni, de prieteni si sa realizeze tot ce isi propun. Nu au nevoie de o persoana atasata care nu va supravietui fara ele pentru cateva ore. Au nevoie de cineva asemanator cu ele, care are propria viata in afara relatiei.

5. Au nevoie de cineva care poate mentine pasul
Femeile alfa au sarcini ce trebuie indeplinite si nimeni nu i le va face in locul lor. Se misca cu viteza. Sunt stapane pe conceptul de eficienta a timpului si extrem de ocupate. Au nevoie de cineva care va rezista in mediul lor intens si stresant.

6. Au nevoie de un partener egal

Citeste continuarea articolului aici: 10 lucruri de care femeile Alfa au nevoie intr-o relatie